phpKF Kolay Forum [PHP] Scripti

- Güncelleme Klavuzu -
    Daha önceden kurmuş olduğunuz forumu yeni sürüme güncellemek için:

Öncelikle yönetici olarak giriş yapın.
Yeni sürümün tüm dosyalarını eski dosyaların üzerine kopyalayın.
Forum ana sayfasına gidin burası sizi kurulum-güncelleme sayfasına (www.siteadi.com/phpkf/kurulum/index.php) yönlendirecek.
Bu sayfasındaki Forumu Güncelle düğmesini tıklayın.
"Güncelleme Başarıyla Tamamlanmıştır." iletisini alırsanız işlem tamamlanmış demektir.

Bazı sürüm güncellemelerinde ayar.php üzerinde değişiklik gerekir. Eğer sunucunuzda yazma hakkı açıksa (chmod 777) bu otomatik olarak yapılacaktır.
Yazma hakkı kapalıysa size yeni bir ayar.php dosyası verilecek. Bu dosyayı eskisinin üzerine kopyaladığınızda güncelleme işlemi tamamlanmış olacaktır.


Güncelleme yaparken tüm yeni dosyaları eskilerinin üstüne kopyalayacağınız için, dosyalarda yaptığınız tasarım, mod ve eklenti gibi tüm değişiklikler gidecektir. Bunu dikkate alıp değiştirdiğiniz dosyaları yedekleyin, ama eski dosyaları aynen kullanmayın çünkü yeni sürümle dosyalar yenilenir. Teker teker eklenti ve modları tekrar uygulayın, yaptığınız tasarımları tekrar yapın.

ayar.php içinde bulunan $anahtar değeri şifrelerinizin çalışması için önemlidir. Her ihtimale karşılık ayar.php dosyasını yedeklemeyi unutmayın.


0 yorum:

Copyright © 2011- PhtmlDrive
Tüm Hakları Saklıdır Kesinlikle İzinsiz Kopyalanamaz.. PHtmlDrive`da Yayınlanan Görseller ve Yazılar Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz... Tema Yapımı ©
PHtmlDrive