Bloggerlar İçin Google+ Yorum Özelliği

Google’ın sosyal ağı olan Google+ ile zaman içerisinde Google bütün ürünlerini toplamayı hedefliyor. Google+ ile birlikte de zaten bunun kıvılcımlarını Youtube gibi benzeri Google ürünlerinde görmüştük. Kısa bir zaman önce meydana getirilen Blogger’lar için Google+ yorum özelliği de ürünleri bir arada toplamak için geliştirilen son hamlelerden birisidir. Hadi Google+ yorum özelliğine biraz daha yakından bakalım.

Google+ yorum özelliği blog sahibine bir çok avantaj sağlıyor. Bunların arasından sağladığı en büyük avantaj da elbette Google+ profili sayesinde etkileşimleri çok kolay bir şekilde takip edebilme özelliği oluyor. Bu sayede yorumların hiçbirini kaçırmıyor ve daha seri yorumlara cevap verebiliyorsunuz. Ancak diğer yandan bu yorum özelliği bizlere çok da büyük bir dezavantaj sunuyor.

Bu özellik aktif hala getirildiğinde kullanıcıların kullanabilmeleri için dolayısıyla mutlaka bir Google+ hesabına sahip olması gerekiyor bu da etkileşimi düşürebilecek başlıca nedenlerin arasında yer alıyor.  Google+ yorum özelliğini açmak ise oldukça basit. Panelinizden Google+ bölmesine girdiğinizde bu blog’da Google+ yorumlarını kullan özelliğini seçmeniz geçiş işlemini tamamlamanız için yeterlidir.

1 yorum:

Copyright © 2011- PhtmlDrive
Tüm Hakları Saklıdır Kesinlikle İzinsiz Kopyalanamaz.. PHtmlDrive`da Yayınlanan Görseller ve Yazılar Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz... Tema Yapımı ©
PHtmlDrive